tirsdag 16. september 2014

sjargong


Nå begynner det å bli en stund siden Øygard-saken, men jeg tenker ofte på ham og de vannvittige forklaringene hans. Snakk om å gjøre seg til klovn for et helt land. Og i tillegg bli barnslig sint og sur fordi ingen tror på forklaringene dine om stammespråk og sjargonger fra Vågå. Utrolig.

mandag 8. september 2014

folk jeg har sett på visning



Vi har vært på en del visninger i det siste, fortrinnsvis gammalmannsboliger som trenger litt oppgradering. Det er ganske gøyalt med alle de andre som er på visning som sniker seg rundt og hvisker og stirrer og skvetter til når du kommer inn i samme rom som de er i. Gjennomgående er de som humrer og ler og rister på hodet over boligens tilstand og prøver å signalisere til oss andre at dette bare er en søplefylling. Men jeg tipper det er de samme folka som byr 500.000 over takst for å sikre seg denne perlen med potensiale under nåleflisen. Drit og dra! (vi er fortsatt på boligjakt)


onsdag 3. september 2014

utdannelse



Det er utrolig slitsomt å bli født inn i verdens rikeste land. Man kan gjøre HVA man vil, hvis man vil det nok. Andre steder i verden drømmer folk om utdannelse, men få har råd. I Norge hopper vi mellom fag mens vi bytter plan om hva vi vil bli når vi blir store. Og til slutt er 7 år med studiestøtte brukt opp. Og man har tre påbegynte bachelorgrader og svidd astonomiske summer på utepils, men man har iallefall kunnskap nok til å vinne rundene med Geni på hytta de neste påskeferiene.