torsdag 31. juli 2014

prosess

Noen skisser fra manustegning. Når jeg tegner manus kan jeg veksle mellom slurv og mer detaljerte tegninger, og jeg tegner gjerne karakterene på ulike måter for å se hva som funker.

Når jeg "fører inn" sidene må jeg være strengere med regler. Dette er en test med 5 farger, men av og til blir det noen unntak i reglene. For eksempel måtte Sovjets flagg være røde. Det vil si, jeg kunne latt de være hvite eller grå, men her synes jeg det ikke ødelegger med en liten ekstra farge, snarere forsterker det illusjonen om innvasjon fra Sovjet.

Historien finner sted på slutten av 80-tallet, og det må også synes i klær, språk og interiør. På denne siden ser vi 90-tallshårsveiser, kjøkkeninteriør fra 70-tallet, BALL-genser, kaffetrakter og et par plakater med populære motiv fra denne tiden.

Sånn her så manuset mitt ut det første året. Jeg skrev med små stikkord og prøvde å plassere de i en rekkefølge som ga sammenheng. De fargede linjene er en tidslinje over et år, der den orange linjen viser høsten, svart er vinter, grønn er vår og lilla er sommer.


skisser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar